Våra roller på Hallpressen.

Några av de roller som finns inom Hallpressen är:

 

Annonsproducent/Kreatör
Annonsproducenten skall förverkliga kundens idéer men även kunna göra säljande förslag till kampanjer och publiceringskanaler. Annonsproducenten producerar annonser utifrån bokade order, manus, kommentarer och kopplat material.

 

Fotografer

Fotografen planerar fotojobben i samverkan med reporter och nyhetsredaktör, fotograferar och efterbehandlar bilderna. Har även ett ansvar för utbildning och underhåll av den tekniska utrustningen.

 

Kundcentermedarbetare

Som kundcentermedarbetare sker allt arbete med kunden i centrum och med ständig aktiv kundvård. Här tar man emot och hanterar inkommande samtal från våra prenumeranter. Stor vikt läggs vid att man har en affärsmässig kompetens.

 

Marknadskommunikatör

Planera och utföra marknadsföringskampanjer och tjänster samt strategiskt arbeta med marknadsföring och kundrelationer via sociala medier och övriga digitala och analoga kanaler. Analysera våra målgrupper och deras beteenden, hantera nyhetsutskick samt vara med och planera och genomföra event.
Arbeta med omvärldsbevakning och sprida vidare relevant information i egna kanaler
Utveckling av vårt lojalitetsprogram ”Plusklubben” genom att uppsöka och skapa
nya spännande samarbeten med ex. eventbolag, arrangörer etc för att ge våra prenumeranter
och konsumenter marknadens bästa erbjudanden och aktiviteter.

 

Mediesäljare

Det primära målet med säljarens roll är att nå ett beslut utifrån kundens egna uttalade behov, så kallad behovsbaserad försäljning. Mediesäljarens uppgift är att marknadsföra och sälja Hallpressens olika produkter och tjänster till av företaget angivna företag/kunder genom huvudsakligen personliga/fysiska besök.

 

 IT-/Systemutvecklare

I rollen som systemutvecklare ansvarar man för produktion och underhåll främst av webbsidor. Upprättar supportavtal med leverantörer och säkerställer backupmöjligheter till webbsidor.

 

Reporter

Reportern arbetar självständigt med att ta fram nyheter och skriva dem i olika versioner för olika plattformar. Reportern tar även egna bilder och filmar. Snabbhet, noggrannhet och goda omvärldskunskaper är viktiga egenskaper för en reporter.

 

Telemarketingsäljare

Utgångspunkten för telemarketingsäljarens arbete är att öka företagets försäljning genom att utveckla befintliga och potentiella kunder. Säljaren skall bygga och förädla förtroendefulla relationer till företagets kunder. Säljaren arbetar professionellt med en affärsmässig inställning där säljaren i allt den gör ser till hur det på bästa sätt ger värde till företaget.

 

Digitalredaktionen

Digitalredaktionen består av strateger och reportrar vars arbete består i att layoutmässigt placera och distribuera webb-tidningarnas innehåll för att på bäst möjliga sätt leda en framgångsrik internettrafik. Till viss del arbetar de även med marknadsföring av artiklar via sociala medier samt effektivisering av rubriker.

 

Ekonomi & Human resources

Ekonomisk uppföljning och personalfrågor