Aktivera/skapa ett digitalt konto.

Aktivera ett digitalt konto

Gäller endast för dig som redan är prenumerant och har ett abonnentnummer hos oss.

2016-02-08 byter Hallpressen inloggningssystem för samtliga våra tidningar och våra digitala produkter och tjänster. Exempel på dessa tjänster är våra etidning och Plusklubben.

Du behöver därför skapa ett digitalt konto i det nya systemet för att framöver kunna läsa etidningen och ta del av erbjudanden i vår Plusklubb.

Byte av inloggningsystem skedde 2016-02-08.


Genom att klicka på länken ovan skickas du vidare till kontoaktiveringen. Tänk på att ha ditt abonnentnummer och postnummer till hands. Följ anvisningarna och när du är klar får du ett bekräftelsemail på den e-postadress du angivit. Tack för att du aktiverar ditt konto!.

Skapa ett nytt digitalt konto

Gäller endast för dig som idag är medlem i Plusklubben eller önskar bli medlem (Det är kostnadsfritt att bli medlem).

Att skapa ett digitalt konto ger dig tillgång till vårt lojalitetskoncept Plusklubben. Det digitala kontor kommer även att göra det möjligt att köpa prenumerationer.

Som medlem i Plusklubben har du tillgång till plusmarkerade artiklar och livesändningar på Hallpressens nyhetssajter helt gratis. Du får även tillgång till unika erbjudanden, rabatter och tävlingar hos våra samarbetspartners.

Medlemskapet är kostnadsfritt och du blir medlem på några sekunder.

Genom att klicka på länken ovan skickas du vidare till kontoregistreringen. Följ anvisningarna och när du är klar får du ett bekräftelsemail på den e-postadress du angivit. Tack för att du registrerar ett konto!.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Vårt duktiga kundcenter hjälper dig gärna med att aktivera/registrera ett konto.

Kundcenter: 036-30 40 40

Så aktiverar du

Så registrerar du